woensdag 9 maart 2011

Hallo,

Ik denk dat we voor hout het beste bij bouwmarkten kunnen vragen naar restanten, vervoer is dan nog wel een issue. Een beetje timmeren en zagen kan ik wel dus dat is geen probleem.

Ik neem aan dat er morgen/vrijdag beslissingen worden genomen over het aantal films? Een stuk of 5 lijkt me voldoende. Het enige met de langere films is dat je daar niet halverwege instapt dus zal er ook niet veel gekeken worden???

Zoals gezegd kan ik er helaas morgen en/of vrijdag niet bijzijn ivm andere verplichtingen.

Graag hoor ik wel wat de uitkomsten zijn. Vooral over de presentatievorm. 1x1 is niet veel en dat hoeft ook niet erg te zijn. Beamen in een dergelijk hok wordt echter al vrij lastig. Ik ga daarom nu voor geprint werk van max. A3. Aangezien we de 14e gastdocenten hebben en de 15e een excursie blijft er niet veel tijd meer over voor afdrukken e.d. als de 16e al ingebouwd wordt. Is dit voor meer mensen een mogelijk probleem?

Over het opbouwen: ik kan de 16e en de 18e (Weet iemand al hoe het zit met de 'excursie' de 15e?)

Tot zover,

Groeten

Koen

(Volgens mij snap ik de structuur van blogspot niet...... sorry dat dit verkeerd staat!)

2 opmerkingen:

  1. Uitgaand van het laatste mailtje over de data; voor zover ik begrijp is de tentoonstelling op donderdag 24 en vrijdag 25 maart. Op woensdag 16 maart beginnen we met opbouwen, en zo zouden we volgens mij nog ruim de tijd hebben om nog voor donderdag 24 maart werk te printen e.d. Toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja dat klopt de tentoonstelling is week verplaatst.

    BeantwoordenVerwijderen